Joes Boonen Presentaties
Stacks Image 1297
Passie
De wijze en het moment waarop u uw bedrijf of product presenteert aan uw (potenti─ôle) klanten, is voor een groot deel bepalend voor het succes ervan.

Een bedrijf is zoveel meer dan alleen dat. Succesvolle bedrijven worden aangevuurd door passie en emoties. Daarin ligt hun verborgen kracht.

’Joes Boonen Presentaties’ maakt die passie achter uw bedrijf voelbaar en zichtbaar zodat uw klanten gepassioneerd raken voor uw bedrijf.
Optimale Sfeer
’Joes Boonen Presentaties’ organiseert en verzorgt uw presentatiebijeenkomst.

Van kleinschalige bijeenkomsten binnen uw bedrijf tot presentatiebijeenkomsten in theaters of op bijzondere locaties. Maar ook presentaties via media als tv, audio en video kan 'Joes Boonen Presentaties' voor u verzorgen.

Ik denk mee over de sprekers, over het thema, de vormgeving van het concept en vooral het creëren van de optimale sfeer.
Spraakmakend
In mijn visie verschilt een effectieve bedrijfspresentatie in wezen niet veel van een overtuigende theatervoorstelling.

Om effectief te zijn moeten beiden op een krachtige manier emoties en gevoelens overbrengen naar en oproepen bij het publiek.

Daarin ligt de kracht van ’Joes Boonen Presentaties'. Het theater is de plek waar ik me thuis voel. Ik ken het door en door.

Met die kennis en ervaring breng ik uw bedrijf, product of dienst tijdens uw presentatie overtuigend, effectief, spraakmakend en onderscheidend voor het voetlicht.
Juiste Snaar
Joes Boonen is sinds vele jaren als actrice en zangeres verbonden aan het theater. Ook heeft ze ruime ervaring als presentatrice bij tv, bij evenementen en als dagvoorzitter.

Gewapend met die ervaringen maakt ze van elke presentatie een enerverend, tot de verbeelding sprekend evenement.

In de zaal geen heimelijk loerende verveelde blikken op horloges om te kijken of het einde al nadert, geen ellenlange monologen op het podium die het tikken van de klok traag lijken te maken als stroop, geen rusteloos geschuifel en zacht gemompel in de zaal omdat alle aandacht overal is behalve bij dat wat er op het podium gebeurt. Niets van dat alles.

Presentaties van Joes Boonen bruisen, onthullen, laten mensen ongegeneerd lachen of geroerd raken door emoties. Spraak, zang en theater zijn de elementen waarmee Joes Boonen voor elke presentatie de juiste sfeer weet te creëren, het juiste programma samen weet te stellen en exact de juiste snaar kan raken bij uw publiek.

De boodschap die u als bedrijf over wilt brengen, komt hierdoor dubbel en dwars binnen bij uw gasten.
Contact
Wilt u weten wat ’Joes Boonen Presentaties’ kan bijdragen aan het succes van uw volgende bedrijfs- of productpresentatie?

Maak dan vrijblijvend een afspraak via onderstaand formulier of neem telefonisch contact op:
Tel. +31 (0)641325905
Stacks Image 5551
Stacks Image 5566
Stacks Image 568
Stacks Image 573
Stacks Image 578
Stacks Image 588
Stacks Image 583
Stacks Image 591
Stacks Image 596
Stacks Image 601
Joes Boonen Presentaties

Tel. +31 (0)641325905

Ontvang regelmatig mijn nieuwsbrief met presentatietips, nieuwe ontwikkelingen en nieuws over bijzondere of bizarre presentaties over de wereld.
Ontvang mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte....
Ontvang regelmatig tips hoe je je eigen presentaties die je moet geven kunt verbeteren en blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen of nieuws over opmerkelijke, bizarre of bijzondere presentaties her en der.

Ik heb zelf een ontzettende hekel aan spam en ik beloof je dat ik je enkel zal mailen als ik denk dat je er werkelijk iets aan hebt.
Stacks Image 705
TEST